çetin ticaret

Çanakkale Belediyesi Yaz Konserleri Başladı

Çanakkale Belediyesi’nin Haziran aylarında geleneksel olarak düzenlediği yaz konserleri, bu yıl halk müziği sanatçısı Sadık Gürbüz konseriyle başladı.

34803
Çanakkale Belediyesi Yaz Konserleri Başladı

Çanakkale Belediyesi’nin Haziran aylarında geleneksel olarak düzenlediği yaz konserleri, bu yıl halk müziği sanatçısı Sadık Gürbüz konseriyle başladı.

Özgürlük Parkı'nın eşsiz manzarasında gerçekleşen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Usta sanatçı seslendirdiği türküler ile dinleyicilere müzik ziyafeti sundu. Vatandaşlarla birlikte konseri izleyen Belediye Başkan Vekili İrfan Mutluay, konserin sonunda Sadık Gürbüz’e Geleneksel Çanakkale Seramiği takdim ederek, sahnelediği keyifli konser için teşekkür etti.

Haziran ayı boyunca devam edecek Yaz Konserleri ile Çanakkale Belediyesi pek çok müzisyeni kentliyle buluşturacak. 20 Haziran Cumartesi günü 'İyeoka' ile devam edecek yaz konserlerine lise grupları da performanslarıyla renk katacak.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.