çetin ticaret

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Eğitim Fakültesi yeni binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirildi.

57087
ÇOMÜ Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Eğitim Fakültesi yeni binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirildi. 

Toplantıya, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç ile fakülte akademik kadrosu katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından fakültenin kuruluşundan bu yana gelişimini anlatan bir video gösterimi gerçekleştirildi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç akademik ve idari faaliyetleri içeren bir sunum gerçekleştirirken, planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

Rektör olarak atandıktan sonra ilk ziyaretini Eğitim Fakültesine gerçekleştirdiğini belirten Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, ilk akademik kurul toplantısına yine Eğitim Fakültesi’nde katıldığını söyledi. 

Çanakkale’ye yabancı olmadığını ve çeyrek asırdır gelip gittiğini ifade eden Rektör Murat; iktisatçı olması münasebetiyle Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde çok sayıda öğrencisinin olduğunu belirterek, "Sizlerle tanışmak için ilk buluştuğumuz kokteylde de bahsetmiştim. 4 yıl sürecek görev süresi boyunca en büyük arzum, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni araştırma üniversitesi statüsüne kavuşturmak. Üniversitemizi daha da tanıdıkça bu taahhüdümün rastgele bir taahhüd olmadığını gördüm. Yayın ve projeleri gördüğümde İstanbul’daki birçok üniversitede bunun olmadığını görüp ümitlendim. Bu ruhu birlikte yapacağız, bu başarıyı birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.