çetin ticaret

Başkan Erdoğan, Minik Öğrencilerin Mezuniyet Coşkusuna Ortak Oldu

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Özel Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

14193
Başkan Erdoğan, Minik Öğrencilerin Mezuniyet Coşkusuna Ortak Oldu

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Özel Biga Belediyesi Hamdi Gençoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Törene, Biga Belediye Başkanı AK Partili Bülent Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri, Hamdi Gençoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Fatma Nur Ergün, öğretmenler ve aileler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Mezun olan minik öğrencilerimizin 3 yıldır burada eğitimlerini sürdürdükleri için sevincin ve ayrılık hüznünün daha büyük olduğunu biliyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ilk eğitimlerini kreşlerde almaları, bilgi, sosyalleşme ve özgüven ile birlikte ilkokul hayatlarına başlamalarını önemsiyoruz. Ben çocuklarımıza; emekleri için öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum. Mezuniyetin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, tüm yavrularımıza bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Ayrıca Biga’mıza eğitim-öğretim eseri kazandıran Gençoğlu ailesine de teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından minik öğrenciler şarkılar söyledi. Tören, diplomaların takdim edilmesi ve mezuniyet pastası kesilmesiyle son buldu.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.