çetin ticaret

Görme Engelli Öğrenciler İçin Özel Oyuncak Yaptılar

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, görme engelli öğrenciler için yaptıkları el emeği oyuncakları, Yahya Çavuş Görme Engelliler Okulu yöneticilerine teslim etti.

8739
Görme Engelli Öğrenciler İçin Özel Oyuncak Yaptılar

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, görme engelli öğrenciler için yaptıkları el emeği oyuncakları, Yahya Çavuş Görme Engelliler Okulu yöneticilerine teslim etti.

Gelibolu Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmen ve öğrencileri, toplum hizmeti kapsamında Yahya Çavuş Görme Engelliler Okulu öğrencileri için kullanım kolaylığı sağlayan el emeği oyuncaklar yaptı. Sayıların, parçalara dokunularak yerinin değiştirilebildiği ‘Gören Sayılar’ isimli 13 oyuncak, okul yönetimine teslim edildi.   

Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İlker Can, oyuncakların, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Çocuk Esirgeme Kulübü ile Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Bölümü öğrenci ve öğretmenleri tarafından yapıldığını açıkladı. Okul Müdürü Can, kulüp danışman öğretmeni Nilgün Kıvrak Özdemir ile Mobilya ve İç Mekan Tasarımı alan şefi Nadir Kılıç’a, bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yahya Çavuş Görme Engelliler Okul Müdür Yardımcısı Şehriban Ürün Arslan, farkındalık yaratan çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Gelecek eğitim yılında öğrencilerimiz bu  oyuncaklardan yararlanacaklar" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.