çetin ticaret

Biga Belediyesi, Stratejik Plan Toplantısını Yaptı

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi, belediyelerin yol haritası olarak tanımlanan 2020-2024 Stratejik Plan Toplantısını yaptı.

15975
Biga Belediyesi, Stratejik Plan Toplantısını Yaptı

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi, belediyelerin yol haritası olarak tanımlanan 2020-2024 Stratejik Plan Toplantısını yaptı.

Biga Belediyesi Salonu'nda gerçekleştirilen 2020-2024 Stratejik Plan toplantısına Biga Belediye Başkanı AK Partili Bülent Erdoğan ve birim müdürleri katıldı. Toplantıda, stratejik planlama eğitiminde Biga’nın durum analizi, belediyenin kurum içi analizi, paydaş analizi, geleceğe bakış ve stratejik hedefler konusu ele alındı. Biga Belediyesi, 2020-2024 Stratejik Planı kapsamında bir de 'Vatandaş Memnuniyet Anketi düzenledi.

Biga Belediyesi’nin 5 yılını kapsayacak Stratejik Plan sürecine ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, ''Biz Biga’da gönül belediyeciliğini yapmak istiyoruz ve performans yönetimini çok önemsiyoruz. Hepimiz 55 bin nüfuslu Biga’mıza hiçbir ayrım gözetmeksizin nasıl kaliteli bir hizmet veririz bunun derdindeyiz. Biga Belediyesi’nin görevi Bigalı hemşehrilerimizin mutluluğu, huzuru ve güveni için çalışmaktır. Bunun mücadelesi ise takım ruhuyla, tüm belediyenin ekip olarak çalışmasıyla verilecektir. Değerli vatandaşlarımızı da dinleyerek, onların öneri ve düşüncelerini alarak, ortak akılla, anlayışıyla ilerleyeceğiz. Bizim yönetim anlayışımızda ‘biz yaptık oldu’ düşüncesi hiçbir zaman olmayacak. Öncelikle belediyemizin kısa, orta ve uzun vadeli amaçlarını temel ilke ve politikalarını hedef ve önceliklerimizi belirliyoruz. Bunlara ulaşmak için izleyeceğimiz yöntemlerle kaynak dağılımı içeren bir şekilde yol haritası belirliyoruz. Bunlara ek olarak, kurumsal yapımızı pekiştirmek, daha dinamik bir yapıya kavuşmak, etkin ve kaliteli hizmet sunmak, verimliliği artırmak için stratejik planımızı uygulamaya koyacağız" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.