çetin ticaret

Çanakkale’deki Kazalar MOBESE Kameralarına Yansıdı

Çanakkale’de meydana gelen trafik kazaları Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarına yansıdı.

14157
Çanakkale’deki Kazalar MOBESE Kameralarına Yansıdı

Çanakkale’de meydana gelen trafik kazaları Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarına yansıdı.

Çanakkale kent merkezinde yaşanan trafik kazaları, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı MOBESE kameraları tarafından görüntülendi. Saniye saniye kaydedilen kazalarda sürücülerin dikkatsizliği ve trafik kuralları ihlalleri gözler önüne seriliyor. Görüntülere yansıyan ilk kaza Demircioğlu Caddesi üzerindeki Aygaz Kavşağı'nda meydana geliyor. Kavşakta iki araç çarpışıyor. Araçlarda maddi hasar oluşuyor. Görüntülere yansıyan ikinci kaza ise, Piri Reis Caddesi üzerinde meydana geliyor. Görüntülerde süratli olduğu görülen bir araç direksiyon hakimiyetini kaybedip, orta refüje çarpıyor. Kameralara yansıyan 3’ncü kaza ise 100'üncü Yıl Caddesi'nde yaşanıyor. Aziziye Caddesi üzerinde 100'üncü Yıl Caddesi'ne seyir halinde olan bir motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yola savruluyor. 

Emniyet Genel Müdürlüğü, yayınladığı bu görüntülerle sürücü ve yayaları trafikteyken daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.


Çanakkale’deki Kazalar MOBESE Kameralarına Yansıdı
Çanakkale’deki Kazalar MOBESE Kameralarına Yansıdı
11040

Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.