çetin ticaret

Biga Alışveriş ve Kültür Festivali Başlıyor

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Biga Alışveriş ve Kültür Festivali, 21-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

23121
Biga Alışveriş ve Kültür Festivali Başlıyor

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Biga Alışveriş ve Kültür Festivali, 21-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Biga Alışveriş ve Kültür Festivaliyle ilgili olarak Belediye Başkanı AK Partili Bülent Erdoğan, sivil toplum kuruluşları, oda temsilcileri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Biga Alışveriş ve Kültür Festivali’nin ilk adımlarını halktan gelen yoğun talep üzerine yerel esnafla bir araya gelerek attıklarını belirten Başkan Erdoğan, "Sivil Toplum Kuruluşlarımız, odalarımız, esnaflarımız, derneklerimiz ve kültür derneklerimizin görüş ve düşüncelerini alarak, ortak istişareler sonucu festivalimizin içeriğini oluşturduk. Alışveriş kapsamında pazarcı ve esnaf arkadaşlarımızın Kapalı Pazar Yeri’nde tezgahlarını kuracağı, vatandaşlarımızın da keyifle alışveriş yapacağı gibi; birçok kuruluşumuz ve kitap evlerimiz açtıkları stantlarda satış ve tanıtım yapacak. Atatürk Kültür Merkezi’mizde üretilen el işi eserler sergilenecek, Kültür derneklerimiz değerlerini tanıtacak ve çeşitli gösteriler olacak. Biga’mızın canlı ve somut değerlerini öğrenecek ve kültürümüzü bir kez daha pekiştireceğiz. Ben kültür, eğlence ve alışverişin bir arada olacağı festivalimizin çok renkli ve keyifli geçmesini dileyerek, tüm halkımızı bu güzel organizasyonumuza davet ediyorum" dedi.

21 Haziran Cuma günü saat 14.30'da Kapalı Pazar Yeri'nden başlayacak olan Biga Alışveriş ve Kültür Festivali'nin, ilk gün Sanatçı Ahmet Yenilmez Meddah Gösterisi, Çocuk Gösterileri, Bigalı Kardeşler Saz Grubu Konseri, Çocuk Gösterileri Sirk Ekibi, Halk Oyunları Gösterileri ve Grup Kafes Konseriyle devam edecek. 22 Haziran Cumartesi günü, Çocuk Gösterileri, Ercan Yeşiltaş Konseri'nin ardından İrem Derici sahne alacağı konserde Bigalılara unutulmaz bir gece yaşatacak. Biga Alışveriş ve Kültür Festivali 23 Haziran Pazar günü Çocuk Gösterileri ve Çocuk Gösterileri Minyonları ile sona erecek.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.