çetin ticaret

BKM Oyuncuları Kırdı Geçirdi!

ÇAGESEM-DER'in Çanakkale’ye getirttiği 'İyi-Kötü-Çirkin' adlı tiyatro 21 Haziran'da ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde sahnelendi.

49527
BKM Oyuncuları Kırdı Geçirdi!

ÇAGESEM-DER'in Çanakkale’ye getirttiği "İyi-Kötü-Çirkin" adlı tiyatro 21 Haziran'da ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde sahnelendi. 

Katılımın yüksek olduğu tiyatroda, seyirciler keyifli anlar yaşadı. Ersin Korkut, Hakan Bulut, Erdem BAŞ ve Eray Yasin Işık'ın oyunculuklarıyla sahnelenen tiyatronun sonunda ÇAGESEM Derneği Başkanı Mete Ergin ve Belediye Başkan Vekili Kanber Koç konuşma yaptı. 

ÇAGESEM Derneği Başkanı Mete Ergin; “Bu tiyatronun şehrimize gelmesinde emeği olan başta ÇAGESEM-Der olmak üzere, katkıda bulunan Çanakkale Belediyesine, Kepez Belediyesine, Bayramiç Belediyesine, Bozcaada Belediyesine, Umurbey Belediyesine, Çardak Belediyesine, Final Lisesine, Açı Kolejine, İyi-Kötü-Çirkin Tiyatro ekibine ve izlemeye gelen herkese teşekkür ederiz” dedi.


BKM Oyuncuları Kırdı Geçirdi!
BKM Oyuncuları Kırdı Geçirdi!
2080

Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Barış Taşar1026 - 22.06.2019 15:24:04
Hakikaten muhteşem bir gösteri idi. Keyifli ve Güldüren birazda düşündüren ama sonunda iyilerin kazandığı bir tiyatro gösterisi oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Avatar
Pınar1025 - 22.06.2019 14:56:21
Çok güzel bir oyundu. Keyifle izledik. Çagasem’e teşekkür ederiz ????