çetin ticaret

GESTAŞ'tan Erdek-Avşa-Marmara Seferleri

Çanakkale'de araç ve yolcu taşımacılığı yapan GESTAŞ Deniz Ulaşım, araç ve yolcu taşımacılığını yapan adalar arasında ulaşımı hızlandıracak otobüs seferlerini başlatacak.

11133
GESTAŞ'tan Erdek-Avşa-Marmara Seferleri

Çanakkale'de araç ve yolcu taşımacılığı yapan GESTAŞ Deniz Ulaşım, araç ve yolcu taşımacılığını yapan adalar arasında ulaşımı hızlandıracak otobüs seferlerini başlatacak. 5 Temmuz'da Conkbayırı adlı deniz otobüsüyle Erdek-Avşa-Marmara hattında ilk seferini gerçekleştirecek deniz otobüsü seferleriyle, Erdek-Avşa arası 45 dakikaya düşecek. 

ERDEK'TEN SAAT 09.00'DA KALKACAK

Haftanın her günü Erdek'ten 09:00'da hareket edecek deniz otobüsü, 09.45'te Avşa'da; 10.15'te Marmara Adası'nda olacak. Hafta içi Marmara Adası'ndan saat 18.30'da yapılacak Conkbayırı deniz otobüsü, 19.00'da Avşa'dan kalkacak, 19.45'te Erdek'te olacak. 

Hafta sonunda ise, akşam dönüş saati 45 dakika geç olacak. 19.15'te Marmara Adası'ndan başlayacak sefer, 19.45'te Avşa'dan yolcusunu alacak; 20.30'da Erdek'te olacak. 

ERDEK'TEN AVŞA-MARMARA 35 TL

Sadece yaya yolcu taşıyacak Gestaş Deniz Otobüsü'nün Erdek'ten Avşa ve Marmara Adası yaya yolcu fiyatı 35 TL, öğrenci fiyatı ise 25 TL. Avşa ile Marmara Adası arası tam yaya ve öğrenci fiyatı 15 TL.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.