çetin ticaret

Lapseki'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Lapseki Şehitliği ve Çardak Arıburnu Şehitliğinde, 15 Temmuz darbe girişiminin 3'üncü yıldönümü ve şehitler için anma töreni düzenlendi.

9009
Lapseki'de 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Lapseki Şehitliği ve Çardak Arıburnu Şehitliğinde, 15 Temmuz darbe girişiminin 3'üncü yıldönümü ve şehitler için anma töreni düzenlendi.

Törene, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Lapseki Garnizon Komutanı Deniz Binbaşı Cüneyt Çetintav, Lapseki Belediye Başkanı AK Partili Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı CHP'li Metin Semerci, Umurbey Belediye Başkanı CHP'li Erdal Doğan, daire müdürleri ve gaziler katıldı.

Anma töreni, Lapseki Gazi Süleymanpaşa camii, Çardak Gazi Yakup Bey camii ve Umurbey Hüdavendigar camiinde okunan mevlid-i şeriflerin ardından sona erdi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.