çetin ticaret

Biga'da Açık Hava Sinema Günleri Başladı

Çanakkale’nin Biga ilçe Belediyesi tarafından Şehir Parkı'nda düzenlenen açık hava sineması 'Aile arasında' filmi ile başladı.

11520
Biga'da Açık Hava Sinema Günleri Başladı

Çanakkale’nin Biga ilçe Belediyesi tarafından Şehir Parkı'nda düzenlenen açık hava sineması 'Aile arasında' filmi ile başladı.

Biga Belediyesi'nin açık hava sineması etkinliği, yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Erdal Özyağcılar, Demet Evgar, Şevket Çoruh, Gülse Birsel gibi ünlü isimlerin yer aldığı 'Aile Arasında' adlı filmiyle başladı. Filme Bigalılar yoğun ilgi gösterdi. Film öncesi, Biga Belediyesi'nce vatandaşlara limonata, patlamış mısır ve su ikram edildi.

Biga halkı ile filmi birlikte izleyen Belediye Başkanı CHP'li İsmail Işık, "Aileleri bir araya getiren, sıcak yaz günlerinde şehir parkı'nda keyifli zaman geçirmek isteyen hemşehrilerimiz için hazırladığımız bu etkinliğin ilkinin ilgi görmesi beni çok mutlu etti. Başarılı ve ünlü oyuncuları kadrosunda barındıran bir film seçtik. Ben de filmi izlerken büyük keyif aldım. Sosyal belediyeciliğin her alanında iş üretmeyi önemsiyoruz. Geçmiş yıllarda evlerde, açık havada sinema salonlarında güzel zaman geçirirdik. Bu salonlar ailelerimizle birlikte sosyalleştiğimiz alanlardı. Yine o güzel zamanları birlikte yaşamak hepimize keyif verecektir. Hemşehrilerimiz için sinema günlerimiz devam edecek. Gerekli duyuruları yapacağız" dedi.


Kaynak: DHA

Etiketler; #Biga #Sinema
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.