çetin ticaret

Halı Sahada Sürpriz Evlilik Teklifi

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvası, sürpriz bir evlilik teklifine sahne oldu. Takımıyla finale kalan Burak Özdemir (23), maçı izlemeye gelen kız arkadaşı Gamze Evren'e (20) maç öncesi sürpriz yaparak evlilik teklifinde bulundu.

16596
Halı Sahada Sürpriz Evlilik Teklifi
VİDEO HABER

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvası, sürpriz bir evlilik teklifine sahne oldu. Takımıyla finale kalan Burak Özdemir (23), maçı izlemeye gelen kız arkadaşı Gamze Evren'e (20) maç öncesi sürpriz yaparak evlilik teklifinde bulundu. Gamze Evren'den, 'Evet' cevabını alan Burak Özdemir büyük mutluluk yaşadı.

Bayramiç ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Burak Özdemir, bir yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı ÇOMÜ Ezine Meslek Yüksekokulu Gıda Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Gamze Evren'e sürpriz bir evlilik teklifinde bulunmak için kolları sıvadı. Halı saha futbol turnuvasına katılan Burak Özdemir'e takım arkadaşları da yardım etti. Gamze Evren, takımıyla finale kalan Burak Özdemir'i izlemek için tribündeki yerini aldı. Karşılaşma öncesi Özdemir ve takım arkadaşları, ellerinde, 'Beyazlar içinde bir melek olup bana gelir misin?', 'Benimle evlenir misin?' yazılı, üzerinde Burak Özdemir ile Gamze Evren'in resminin yer aldığı pankart ile çıktı.

Pankartta erkek arkadaşı Burak Özdemir ile kendi resmini ve evlenme teklifini gören Gamze Evren şaşkınlık yaşadı. Halı sahanın hoparlöründen kız arkadaşı Gamze Evren'e keman ve konfeti eşliğinde diz çökerek evlenme teklifinde bulunan Burak Özdemir, 'Evet' cevabı alınca büyük mutluluk yaşadı. Genç çiftin mutluluğuna maçı izlemeye gelen taraftarlar da ortak oldu.



Halı Sahada Sürpriz Evlilik Yeklifi
Halı Sahada Sürpriz Evlilik Yeklifi
3646

Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.