çetin ticaret

Biga Belediyesi'nden, Öğrencilere Ücretsiz YKS Tercih Hizmeti

Çanakkale'nin Biga İlçe Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere, 23-29 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti veriliyor.

22293
Biga Belediyesi'nden, Öğrencilere Ücretsiz YKS Tercih Hizmeti

Çanakkale'nin Biga İlçe Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere, 23-29 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti veriliyor.

Biga Belediye Meydanı'nda kurulan stantta YKS'ye giren öğrencilere hafta içi saat 09.00-17.00 saatleri arası ücretsiz tercih hizmeti veriliyor. Biga Belediyesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Biriminden Psikolojik Danışman Ece Nur Savaş, "Üniversite adayı arkadaşlarımız için tercih maratonu başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki rehber öğretmenler ile birlikte Belediye Meydanı'ndaki standımızda ücretsiz olarak tercih danışmanlığı hizmeti veriyor ve öğrencilerin tercihlerini kendilerine en uygun şekilde yapmalarına yardımcı oluyoruz. Meslek seçimi nasıl olmalı?, Tercih listesi nasıl yapılmalı? Yükseköğretim ve diğer bölümlere başvurabilmek için neler gerekli? gibi sorulara yanıt veriyoruz" dedi.

Biga Belediyesi olarak eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı AK Partili Bülent Erdoğan ise, "Bizler geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin doğru tercih yapması için destek oluyoruz. Tercih döneminde adayların yanındayız. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bizler gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Heyecan içindeki genç kardeşlerimizi doğru tercih için Belediye Meydanı'ndaki standımıza bekliyoruz. Tüm öğrenci kardeşlerime şimdiden eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Üniversite adayları ve aileleri, Biga Belediyesi’ne sundukları hizmetten dolayı teşekkür etti.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.