çetin ticaret

Drone İle Trafik Denetimi

Çanakkale'de, jandarma tarafından havadan drone ile yapılan trafik denetiminde 7 araç sürücüsüne 1137 TL para cezası kesildi.

8289
Drone İle Trafik Denetimi

Çanakkale'de, jandarma tarafından havadan drone ile yapılan trafik denetiminde 7 araç sürücüsüne 1137 TL para cezası kesildi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,  Merkez-Kirazlı Yol Arama ve Kontrol Noktası'nda havadan drone ile trafik denetimi yaptı. Drone ile 'sağ şeritte veya uygunsuz durumda bekleme', 'uygunsuz şerit kullanımı', 'tehlikeli şerit değiştirme/makas atma, hatalı sollama, yakın takip' ve 'karayolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklama/park etme' ihlalleri yapan sürücüler tespit edildi. Denetimde 47 araç sürücüsünden 7'sine 1137 TL idari para cezası uygulandı. 4 araç trafikten men edildi.

Jandarma, sürücüleri, mola vermenin önemini anlatarak, trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. 


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.