çetin ticaret

Gelibolu'da Çocuklar At Binme Heyecanı Yaşadı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçe Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü (TJK) işbirliğinde düzenlenen 'Pony Club Şehrinize Geliyor' etkinliğine kapsamında, 3-12 yaş grubundaki çocuklar Midilli atına binerek, heyecan yaşadı.

9297
Gelibolu'da Çocuklar At Binme Heyecanı Yaşadı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçe Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü (TJK) işbirliğinde düzenlenen 'Pony Club Şehrinize Geliyor' etkinliğine kapsamında, 3-12 yaş grubundaki çocuklar Midilli atına binerek, heyecan yaşadı.

TJK tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gelibolu ilçesindeki Fenerüstü Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, çocuklar Midilli cinsi atları hem tanıma hem de binme fırsatı buldu. İki gün süren etkinlik kapsamında 3-12 yaş grubundaki çocuklar at binme heyecanırnı yaşarlarken, çeşitli boyama etkinlikleri de yaptı. Çocukların heyecanına Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar da ortak oldu. Başkan Özacar, ata binen çocukları kendi eliyle gezdirdi.  

Başkan Özacar, etkinlik ile eğlenen çocuklara bir yandan da hayvan sevgisinin aşılandığını söyledi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.