çetin ticaret

Anne Adaylarına Gebelik Eğitimi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi Gebe Okulu’nda, yeni doğum yapacak 10 anne adayına gebelik eğitimi verildi.

75573
Anne Adaylarına Gebelik Eğitimi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi Gebe Okulu’nda, yeni doğum yapacak 10 anne adayına gebelik eğitimi verildi.

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi Gebe Okulu’nda yeni doğum yapacak anne adaylarına yönelik gebelik eğitimi verildi. 4 hafta süren eğitime 10 anne adayı katıldı. Kadın Doğum Uzmanı Özge Akdeniz Yıldız, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanları Dr. Alev Aykan Yalçın ve Dr. Hülya Doğan Özmen, Fizyoterapist ile ebeler tarafından verilen eğitimler kapsamında yeni doğum yapacak anne adaylarına doğum sürecine hazırlık, doğum öncesi ve doğum sonrası yapılabilecek egzersizler, gebelik psikolojisi, yeni doğan bakımı, hamilelikleri süresince karşılaşılan sorunların çözümü, doğum öncesi ve sonrası yaşanan problemler, beslenme, hamilelikte gerekli tetkik ve testler, psikolojik değişimler ve doğru emzirme konuları anlatıldı.

Gebe okulundaki eğitimlerini tamamlayan anne adaylarına sertifikları, Başhekim Op. Dr. Burak Demirca ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Meltem Yakıt tarafından verildi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.