çetin ticaret

Çan Belediyesi Çocuk ve Kültür Evi Yaz Kurslarında 60 Öğrenci Mezun Oldu

Çanakkale'nin Çan ilçe Belediyesi Çocuk ve Kültür Evi'nde kişisel gelişim ve öğrenime yönelik düzenlenen yaz kurslarını başarıyla tamamlayan 60 öğrenci sertifikalarını Belediye Başkanı CHP'li Bülent Öz'ün elinden aldı.

33930
Çan Belediyesi Çocuk ve Kültür Evi Yaz Kurslarında 60 Öğrenci Mezun Oldu

Çanakkale'nin Çan ilçe Belediyesi Çocuk ve Kültür Evi'nde kişisel gelişim ve öğrenime yönelik düzenlenen yaz kurslarını başarıyla tamamlayan 60 öğrenci sertifikalarını Belediye Başkanı CHP'li Bülent Öz'ün elinden aldı.

Çan Belediyesi Çocuk ve Kültür Evi'nde çocukların kişisel gelişim ve öğrenimi için 8 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında 60'a yakın öğrencinin katılımıyla 8 farklı kategoride yaz kursları düzenlendi. Kursları başarıyla tamamlayan öğrenciler için sertifika dağıtım töreni gerçekleştirildi. Velilerinde hazır bulunduğu tören öncesi çocukların sahne gösterileri büyük beğeni topladı. Ardından Çan Belediye Başkanı Bülent Öz tarafından yaz kurslarını başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları dağıtıldı. Başkan Öz, çocukların kişisel gelişimine ve öğrenimine katkı sağlayan eğitmenlere teşekkür etti.

Eğitim alan çocukların ailelerine de kurslara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Bülent Öz, "Çan’ımızın ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, her şeyi yapabilecek, başarabilecek, gerçekleştirebilecek ve geleceğimize kocaman bir umut olacaklardır. Bizler de çocuklarımızın eğitimleri ve gelişimleri için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.