çetin ticaret

Bayramiç'te 'Koli Basili' Alarmı

Bayramiç ilçesinde kusma, ishal ve mide bulantısı rahatsızlığından Bayramiç devlet hastanesine başvuranların sayısı 550'i buldu.

13851
Bayramiç'te 'Koli Basili' Alarmı

Bayramiç ilçesinde kusma, ishal ve mide bulantısı rahatsızlığından Bayramiç devlet hastanesine başvuranların sayısı 550'i buldu. Yapılan tahliler sonucunda içme suyu ve tatlı su çeşmelerindeki akan suda koli basili olduğu ortaya çıktı.

İlçede 4 gündür süren rahatsızlıkların artması ve hastaneye başvuranların sayısı 550 kişiye yükseldi. Bayramiç belediyesi su kuyularında temizleme ve dezenfekte işlemi başlattı.

Fakat ilçe şebeke suyuna nereden mikrop bulaştığı hala gizemini koruyor. Belediye hoparlörlerinden ilçe suları konusunda ikazlar hergün tekrarlanıyor. Gelişmelerin nasıl sonuçlanacağı, ilçe halkının temiz bir içme suyuna kavuşması konusunda çeşitli yorumlar yapılmaya başlandı.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.