çetin ticaret

ÇOMÜ'de, Mangala Turnuvası Ödülleri Sahiplerini Buldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi, Eğitim Araştırmaları Birliği ve NG Zeka Oyunları Mental Aritmetik Eğitim Derneği işbirliğince 'Hepimiz Zeka Oyunları Oynayabiliriz' projesi kapsamında düzenlenen 30 Ağustos Mangala Turnuvasının ödül töreni gerçekleştirildi.

81315
ÇOMÜ'de, Mangala Turnuvası Ödülleri Sahiplerini Buldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi, Eğitim Araştırmaları Birliği ve NG Zeka Oyunları Mental Aritmetik Eğitim Derneği işbirliğince 'Hepimiz Zeka Oyunları Oynayabiliriz' projesi kapsamında düzenlenen 30 Ağustos Mangala Turnuvasının ödül töreni gerçekleştirildi.

İçdaş Kongre Merkezindeki törene, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkan Yardımcısı Zülküf Memiş, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Eğitim Araştırmaları Birliği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Yunus Eryaman, çeşitli kurum, kuruluş temsilcileri katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, üniversitelerin topluma kaliteli insan yetiştirdiğini, bunun yanı sıra ülkenin, insanlığın gelişimi için araştırma ve yayın faaliyetleri yürüttüğünün altını çizerek, zekâ oyunlarının geliştirilmesinin ve yaygınlaştırılmasının önemli olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Çanakkale Belediyesi Türk Halk Korosu müzik dinletisi sundu. Akıl ve zeka oyunlarının, öğrenme güçlüğü, dikkat eksikliği, hiperaktivite, potansiyel alzaymır ya da demans vakalarında saltım olarak kullanılması hakkında Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Nilüfer Umar sunum yaptı.

Tören, altı ayrı kategoride yapılan yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin takdim edilmesiyle son buldu.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.