çetin ticaret

Biga'da Yaz Kursları Şenliği Düzenlendi

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi tarafından, Bilgi Evleri ve Atatürk Kültür Merkezinde tamamlanan yaz kurslarının ardından şenlik düzenledi.

10656
Biga'da Yaz Kursları Şenliği Düzenlendi

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi tarafından, Bilgi Evleri ve Atatürk Kültür Merkezinde tamamlanan yaz kurslarının ardından şenlik düzenledi.

Belediye Meydanında düzenlenen yaz kursları şenliğine, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Biga Belediye Başkanı CHP'li İsmail Işık, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, CHP Biga İlçe Başkanı Atilla Diren ve belediye meclis üyeleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Yaz kursların da 4'üncü şenliği düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Işık, "Göreve geldiğimizde Biga'da sosyal yaşam son derece sınırlıydı. Belediyemiz ilçemizin sosyal yaşamına neredeyse hiç katkı vermiyordu. Göreve geldikten sonra kültür ve sanat anlamında önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Atatürk Kültür Merkezi'ni açtık. 4 bilgi evimizi de bilimsel altyapı ile çocuklarımıza eğitim ve öğretim anlamında katkı yapar hale getirdik. Bugün burada 38 farklı kursta 39 eğitmenimizin katkısıyla 3 bin 35 kursiyerimizle yaz sezonunu kapatıyoruz. Bigamızın gelişen ve güzelleşen yüzünü sizlerin desteğiyle ortaya çıkarmaya devam ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı İsmail Işık konuşmasının ardından eğitmenlere teşekkür belgelerini verdi. Hatıra fotoğrafı çektirdi. Protokol üyeleriyle birlikte kursiyerler tarafından açılan stantları gezdi. Kursiyerlerin, kendi ürettikleri ürünleri ve öğrendikleri sergilendi. Şenlikte çocuklar için tiyatro, modern dans, halk oyunları, jimnastik, bale, karate, gitar, keman, bağlama ve çocuk korosu gösterilerinin yanı sıra palyaço, yüz boyama, şişme oyun parkı ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Belediye Meydanı'nda düzenlenen yaz kursları şenliğine Biga halkı yoğun ilgi gösterdi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.