çetin ticaret

Motosikletten Düşen Kişi Yaşamını Yitirdi

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde, meyve bahçesine giderken motosikletten düşen Berhan Özçelik (60), yaşamını yitirdi.

75132
Motosikletten Düşen Kişi Yaşamını Yitirdi

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde, meyve bahçesine giderken motosikletten düşen Berhan Özçelik (60), yaşamını yitirdi.

İlçeye 20 kilometre uzaklıktaki Külcüler köyünde yaşayan evli ve 2 çocuk babası Berhan Özçelik, meyve bahçesine gitmek için plakasız motosikletiyle yola çıktı. Bir süre sonra Özçelik'in kullandığı motosiklet sürücüsünün kontrolünden çıktı. Özçelik motosikletten düşüp yola savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Özçelik, Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Berhan Özçelik doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.