çetin ticaret

Gelibolu'da Kaçak Avlanan 100 Kilo Deniz Patlıcanı Ele Geçirildi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Bolayır köyü sahilinde, kaçak avlanan B.İ. ve F.S. yanlarında 100 kilogram deniz patlıcanı ile birlikte yakalandı.

8919
Gelibolu'da Kaçak Avlanan 100 Kilo Deniz Patlıcanı Ele Geçirildi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Bolayır köyü sahilinde, kaçak avlanan B.İ. ve F.S. yanlarında 100 kilogram deniz patlıcanı ile birlikte yakalandı. 

Gelibolu ilçesinin Bolayır köyü sahilinde kaçak deniz patlıcanı avcılığı yapıldığı ihbarını alan jandarma ekipleri, operasyon düzenledi. Bolayır köyü Baklaburnu sahili mevkinde B.İ. ve F.S.'nin içinde bulunduğu otomobili durduran jandarma ekipleri, araçta yapıkları aramada 100 kilogram kaçak deniz patlıcanı ele geçirdi. 

Ele geçirilen deniz patlıcanları Gelibolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne teslim edildi. Kaçak deniz patlıcanı avlayan B.İ. ve F.S.'ye, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanununa muhalefetten bin 650’şer lira olmak üzere toplam 3 bin 300 TL idari para cezası uygulandı.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.