çetin ticaret

AK Parti'li Turan, “Çanakkale’mizin Tüm Sorunlarını Titizlikle Çözüme Kavuşturuyoruz”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilli Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çanakkale AK Parti İl Genel Meclisi Üyelerini misafir etti.

17334
AK Parti'li Turan, “Çanakkale’mizin Tüm Sorunlarını Titizlikle Çözüme Kavuşturuyoruz”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilli Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çanakkale AK Parti İl Genel Meclisi Üyelerini misafir etti. Görüşmede Çanakkale’nin sorunları masaya yatırılırken konunun muhattaplarıda toplantıya davet edildi. Tarım Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun yanı sıra bir çok bakanlığın temsilcisi toplantıya katıldı. 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Çanakkale’mizin tüm sorunlarını titizlikle çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Yazın 3 ay boyunca muhtarlarımızla, STK temsilcilerimizle, Belediye Başkanlarımızla ve şehrimizin diğer dinamikleriyle bir araya geldik. Bir çok konuyu gündeme taşıdık. İl Genel Meclisi Üyelerimizle de Ankara’da bir araya gelerek şehrimize yapılması planlana ve çalışmaları devam eden tüm konuları istişare ettik. Önümüzde seçimsiz bir dönem var ve bu dönemi en verimli şekilde kullanmayı hedefliyoruz. İstiyoruz ki tarihiyle, turizmiyle, doğasıyla bir marka olan Çanakkale’mizin geleceğini tüm kurumlarıyla beraber inşa ede” şeklinde ifade etti. 

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “İl Genel Meclisi Üyelerimizle köylerimizin tüm taleplerini görüşerek çözüm yollarını istişare ettik. Dün olduğu gibi bugünde enerjimizi şehrimizin yatırımları için harcamaya devam ediyoruz. İl Genel Meclisi Üyelerimizin taleplerini not aldık, birçoğunu da ilgili kişilerle paylaştık. Çanakkale’mizin marka değeri hali hazırda devam eden projelerin tamamlanmasıyla beraber daha da artacak” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.