çetin ticaret

Çanakkale’de Atatürk Anıtı'na Çelenk Konuldu

Çanakkale’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle kutlanmaya başladı.

6120
Çanakkale’de Atatürk Anıtı'na Çelenk Konuldu

Çanakkale’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle kutlanmaya başladı.

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'nda saat 13.00’te başlayan çelenk sunma törenine, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Levent Kerim Uça, Çanakkale Belediye Başkanı CHP’li Ülgür Gökhan, askeri erkan, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, Çanakkale Valiliği, Boğaz ve Garnizon Komutanlığı ile Çanakkale Belediyesi’nin çelenklerinin Atatürk Anıtı'na sunulması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile tören sona erdi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.