çetin ticaret

“Ankara’da İki Kardeşiniz Gece Gündüz Demeden Sizler İçin Çalışıyor”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki’de bir takım ziyaretlerde bulundu.

13329
“Ankara’da İki Kardeşiniz Gece Gündüz Demeden Sizler İçin Çalışıyor”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki’de bir takım ziyaretlerde bulundu.

İlk önce Lapseki belediyesini ziyaret eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’u Belediye başkanı Eyüp Yılmaz, AK parti ilçe başkanı Recep Bulan, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları belediye önünde karşıladılar.

Belediye başkanı Eyüp Yılmaz” Sizlerin ziyaretinden son derece mutlu olduğumuz söylemek isterim çünkü buna bizlerin ihtiyacı var bizleri ziyaret ederek bu gün bizi gerçekten mutlu ettiniz”dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu” Her fırsatta ilçeleri ziyaret etmeye çalışıyoruz bu günde sizlerle birlikteyiz Lapseki benim gönlümde. Lapseki’nin benim gönlümdeki yeri belediyemiz, teşkilatımız çok ayrı her zaman arkanızdayız emin olun gönlümüz her geçtiğimizde sizlere uğramak istiyor ama Ankara çok yoğun diyen İskenderoğlu muhtarlar derneği ziyaretinde ise; bu gün Lapseki’de olmaktan sonderece mutlu olduğumu belirtmek isterim size çalışma arkadaşım Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’ın selamını getirdim. Şunu bilmenizi isterim Ankara’da iki kardeşiniz gece gündüz demeden sizler için çalışıyor bu konuda gönlünüz rahat olsun. Daha önce yaptığımız muhtarlar toplantısında söylediğimiz gibi beş yıl içinde hiçbir seçmeninize sizleri mahcup etmeyeceğiz durmak yok yola devam” dedi.

Muhtarlar derneği ziyaretinin ardından AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve beraberindekiler Cumartesi günleri ilçe merkezine kurulan Halk pazarını gezdiler ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu pazarcı esnafıyla sohbet ederek halk pazarından alışveriş yaptı. 
   


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.