çetin ticaret

Çan Belediyesi, Pazar Yerinde E-Tahsilat Uygulaması Başlattı

Çanakkale'nin Çan ilçe Belediyesi, esnafların ödemelerini daha hızlı yapabilmeleri için pazar yerinde e-tahsilat uygulaması başlattı.

16560
Çan Belediyesi, Pazar Yerinde E-Tahsilat Uygulaması Başlattı

Çanakkale'nin Çan ilçe Belediyesi, esnafların ödemelerini daha hızlı yapabilmeleri için pazar yerinde e-tahsilat uygulaması başlattı.

Çan Belediyesi vatandaşa hizmet kolaylığı sağlayacak yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye ekiplerince pazar yerinde e-tahsilat hizmetiyle esnafın ödemelerini hızlı ve güvenli bir şekilde yapmaları sağlanacak.

Uygulamanın başlamasının ardından tahsilat yapan zabıta ekipleriyle birlikte uygulamayı yerinde inceleyen Belediye Başkanı Bülent Öz, "Gelişen teknolojiye kayıtsız kalmayarak vatandaşımıza hizmet noktasında kolaylık sağlayan online tahsilat sistemini kullanıyoruz. Pazar yeri esnafını belediyemiz zabıta müdürlüğü personeli ile beraber gezerek, e- tahsilat sistemini yerinde inceledik. Online tahsilat sistemini uygulayarak, vatandaşımızın ayağına hizmeti götürüyoruz" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.