çetin ticaret

Manuel Terapi Çİ Çan’da Açıldı

Manuel Terapi Çİ Çan’da Cumhuriyet Mahallesi Kurtuluş sokak no: 3 adresinde açıldı. Elle uygulanan bir fizik tedavi sistemi olan manuel terapi ile bakın hangi hastalıklar tedavi ediliyor.

71334
Manuel Terapi Çİ Çan’da Açıldı

Manuel Terapi Çİ Çan’da Cumhuriyet Mahallesi Kurtuluş sokak no: 3 adresinde açıldı. Elle uygulanan bir fizik tedavi sistemi olan manuel terapi ile bakın hangi hastalıklar tedavi ediliyor.

Manuel terapi nedir?

Manuel terapi herhangi bir cihaz ya da makineye kullanmaksızın sadece elle uygulanan bir fizik tedavi şeklidir. Manuel terapide uygulayıcılar, kas spazmı, kas gerginliği ve eklem disfonksiyonunun neden olduğu ağrıları azaltmak için bölgedeki eklemleri manipüle etmek ve kas dokusunda baskı yapmak için yalnızca ellerini kullanırlar.

Manuel tıp nedir?

Manuel tıp, fizik tedavide kullanılan manuel terapi tekniklerinin geliştirilmesi, eğitimi ve kullanımı üzerine çalışmalar yapılan bir bilim dalıdır. Antik Yunan’dan günümüze birçok hastalığın tedavisinde başarılı bir şekilde kullanılmaya devam edilmektedir.

Manuel terapinin avantajları nelerdir?

Manuel tedavide iyileşme süreci çok hızlıdır. Tedavi süresi de diğer tekniklere göre oldukça kısadır.

Manuel terapide ilk seanstan itibaren oldukça etkili sonuçlar alınabilir. Ağrı ve gerginlik azalırken hareket yeteneği büyük ölçüde artar.

Manuel terapinin başarı oranı diğer tekniklerden çok daha fazladır. Başarı oranını yüksek olması sayesinde en sık talep edilen fizik tedavi yöntemidir.

Manuel terapide hasarlı bölge direkt olarak elle tedavi edilir. Herhangi bir şekilde alet ve cihaz kullanılmaz.

Manuel terapinin hiçbir yan etkisi bulunmaması ise en önemli avantajlarından birisidir.

Manuel terapi hangi hastalıklar için uygundur?

Manuel terapi kas ve eklem sistemi ile ilgili birçok hastalığın tedavisinde uzun yıllardan beridir başarılı bir şekilde uygulanmaktadır.

Manuel terapi özellikle:

Bel fıtığı

Bel kayması

Boyun fıtığı

Boyun düzleşmesi

Eklem sorunları

Kas yırtılması

Donuk omuz

Dirsek ve el bileği rahatsızlıkları

Kalça çıkığı

Kalça protezi sonrası oluşan ağrılar

Topuk dikeni

Ayak rahatsızlıkları gibi sorunların tedavisinde oldukça etkili bir tedavi imkanı sunmaktadır..

Manuel Terapi Çİ

Telefon: 0286 412 0015

Gsm: 0552 573 0015


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emine kamacı2035 - 12.11.2019 20:19:48
Fiyat ne kadar acaba