çetin ticaret

Meteorolojiden Sağanak Yağış Uyarısı

Çanakkale uzun süredir beklenen yağmura bu gece (13 Kasım Çarşamba) günü kavuşacak. Yağmur Perşembe günü de etkisini gösterecek.

12285
Meteorolojiden Sağanak Yağış Uyarısı

Çanakkale uzun süredir beklenen yağmura  bu gece (13 Kasım Çarşamba) günü kavuşacak. Yağmur Perşembe günü de etkisini gösterecek.
 
Meteorolojik uyarıda; “Akşam saatlerinden sonra yurdun batı kesimlerinde başlaması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların gece saatlerinden itibaren Çanakkale’nin batı kıyıları (Çanakkale merkez, Gökçeada, Eceabat, Ezine, Ayvacık, Bozcaada), kuvvetli (21-50 kg/m2), olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.