çetin ticaret

Rus Araştırma ve İstihbarat Gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan Geçti

Çanakkale Boğazı’ndan geçen Rus Donanması'na ait, anket, araştırma ve istihbarat toplama gemisi ‘Donuzlav’ Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.

6516
Rus Araştırma ve İstihbarat Gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan Geçti

Çanakkale Boğazı’ndan geçen Rus Donanması'na ait, anket, araştırma ve istihbarat toplama gemisi ‘Donuzlav’ Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.

Rus Donanması'na ait olan, anket, araştırma ve istihbarat toplama gemisi 'Donuzlav', saat 15.00 sıralarında Ege Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na giriş yaptı. Gemi saat 16.15 sıralarında Çanakkale önlerinde oldu. Kilitbahir Kalesi ile Kilitbahir köyü dağında bulunan 'Dur yolcu' yazısı önünden geçen gemi Donuzlav, Marmara Denizi’ne doğru yol aldı. Gemiye, boğaz geçişi sırasında Türk Sahil Güvenlik botu eşlik etti.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.