çetin ticaret

Biga Belediyesi Araç Filosuna 3 Kepçe Daha Kattı

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi, ilçenin sorunlarına daha hızlı ve etkili çözüm sunmak ve kaliteli hizmet için 3 kepçeyi filosuna kattı.

17811
Biga Belediyesi Araç Filosuna 3 Kepçe Daha Kattı

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi, ilçenin sorunlarına daha hızlı ve etkili çözüm sunmak ve kaliteli hizmet için 3 kepçeyi filosuna kattı.

Biga Belediyesi hizmet araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, geçtiğimiz günlerde 2 tane kanal açma ve zemin temizleme aracını ilçeye kazandırmasının ardından 3 kepçeyi daha filoya kattı. Başkanı Erdoğan, birim müdürleri ve personeliyle birlikte belediye hizmet binası önüne getirilen araçları teslim aldı.

Türk bayrağı ve belediye bayrağı asılarak sergilenen araçları yakından inceleyen Başkan Erdoğan, “Biga’mıza en iyi şekilde hizmet etmek için, halkımızın sıkıntılarını gidermek için çalışmalarımıza hummalı ve istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Belediyemize geçtiğimiz günlerde 2 tane kanal açma ve zemin temizleme aracı kazandırmıştık. Şimdi ise 3 tane kepçemiz geldi. Devlet malzeme ofisinden JICA kredi desteği ile belediyemize kazandırdığımız 3 kepçe ile gücümüze güç kattık. Derdimiz vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmaktır. Araçlarımız ilçemize hayırlı olsun. Kazasız belasız çalışmalar diyorum” dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.