çetin ticaret

'Hayat Kime Güzel', Bigalılarla Buluştu

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, İstanbul Meydan Sahnesi tarafından sahnelenen ‘Hayat Kime Güzel’ adlı tiyatro gösterisi vatandaşlarla buluştu.

56007
'Hayat Kime Güzel', Bigalılarla Buluştu

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, İstanbul Meydan Sahnesi tarafından sahnelenen ‘Hayat Kime Güzel’ adlı tiyatro gösterisi vatandaşlarla buluştu.

Atatürk Kültür Merkezi’nde iki seans halinde sergilenen ‘Hayat Kime Güzel’ isimli 2 perdelik komedi tiyatro oyunu, Bigalı tiyatroseverler tarafından beğeniyle izlendi. Yoğun katılımın olduğu tiyatroyu Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan da izledi.

Tekin Duman ve Çınar Şahin tarafından yazılan, Faruk Sofuoğlu, Deniz Oral, Tuba Erdem, Hacı Ali Konuk, Burçak Kabadayı’nın rol aldığı ‘Hayat Kime Güzel’ isimli tiyatro oyunu sonunda Belediye Başkanı Bülent Erdoğan tarafından oyuncular adına Faruk Sofuoğlu’na plaket, Feride Erdoğan tarafından ise oyuncu Tuba Erdem’e çiçek takdim edildi.

Başkan Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nin çeşitli kültürel ve sosyal faaliyet etkinliklerini ağırlamaya devam edeceğini belirtti. Yapımcı ve oyuncu Faruk Sofuoğlu, Başkan Erdoğan’a sanata verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Biga’da heyecanlı ve yoğun bir izleyiciyle buluştukları için tüm oyuncu ekibi olarak büyük mutluluk duyduklarını söyledi.


Kaynak: DHA

Etiketler; #Biga #Tiyatro
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.