çetin ticaret

AK Parti Kepez Belde Başkanı Cihat Gılafçı

AK Parti Kepez Belde Teşkilatının 7. olağan kongresi, Turizm uygulama otelinde gerçekleştirildi. AK Parti Kepez Belde Teşkilatı Başkanlığına Cihat Gılafçı seçildi.

12636
AK Parti Kepez Belde Başkanı Cihat Gılafçı

AK Parti Kepez Belde Teşkilatının 7. olağan kongresi, Turizm uygulama otelinde gerçekleştirildi. AK Parti Kepez Belde Teşkilatı Başkanlığına Cihat Gılafçı seçildi.

Burada konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kepez’in her hangi bir yer olmadığını ifade ederek, “Çanakkale Kepez’inde ötesinde değişen gelişen önemli,illerin başında gelmeye başladı. Ulusal ve uluslararası bazda değişen işler yapılmaya başlandı. Rakamlarla sabit ki Türkiye’de kişi başı en fazla yatırım alan illerin başında gelmeye başladı. Örneğin Köprü bir dünya projesi. Çanakkale’de 500 tane TOKİ konut yapacak 116 Jandarma’nın yan tarafından hazineye ait bir arsa planlandı ancak Çanakkale Belediyesi buna karşı çıkıyor. Biz isterdik ki hayır 500 yetmez bin olsun deşmesini. Biz Çanakkale’nin gelişmesi büyümesi için çaba harcıyoruz. Teşkilatlarımız milleti kıran incilten bir iş yapmamalı. Muhalif bir parti belediye başkanı geliyor dinliyorum, talebini karşılamaya çalışıyorum neden hizmet etmek için vatandaş için. Bize oy verir vermez hizmeti vatandaş alıyor. Benim için vatandaş her şeyin üzerinde” dedi. 

Turan konuşmasına; “Tarih bizi başka bir yere getirdi. Türkiye artık farklı bir ülke. Her sene 1 milyon yeni genç oy kullanıyor. Seçimlere dört sene var bugün 14 yaşında çocuk oy kullanacak. İnsanları kırmayacaksınız. Bizi farklı bulan budur. Bir milyon insan oy kullanacak her yıl. O yüzden gençleri dert edineceğiz. Dertli adam iş yapan adamdır, kavga eden dedikodu üreten insan değildir. Ben üyeyim diye değil biz üyeyiz diye çalışacağız. Türk akım açılışı yapıldı, TANAP vardı bunlar Türkiye gündeminde olamazdı.  Yaptık ama bu bizim bölgede ki gücümüzü ortaya koyuyor. Hükümet bu işi yaparken her işe karşı çakan muhalefet buna uyanamadı, sanırım borular su altından gittiği için görmedi. Türkiye küresel enerji sisteminde söz sahibi olacağız. Savunma sanayimiz büyüsün istiyoruz. 2002’de 36 milyar dolar ihracatımız vardı 180 milyar dolar ile seneyi kapattık. Bu her şeyin göstergesi. AK Parti Türkiye’nin kaderi ile özdeşleştir” diye konuştu.

Türkiye’nin Libya teskeresi hakkında açıklamalarda bunulan Turan, “Libya Türkiye’nin sınır komşusu oldu. Bize ait olan sınırda balık tutarken de, petrol aranırken de artık Türkiye’nin izni lazım. Biz bununla ilgili adım atarken muhalefetin bizimle olmasını beklerdik. Olmadı. Terörün destekçisi olan HDP ve operasyon ile genel başkan değişikli yapan HDP’ nin lafıyla yürüyen bir CHP var. Ne işin var Libya’da demeye başladılar. Doğu Akdeniz güvenliği, ekonomi büyümesi için bu işi yapmamız gerekiyor. Kılıçdaroğlu parti politikalarını değiştirdi. Sayın Deniz Baykal Libya için gurur duyuyoruz dedi. Parti ile kavga edebilirsin ama milli duruş diye bir şey var. CHP’nin bırakın Atatürk partisi olmasını isim benzerliğinden başka bir şey yok. Baykal olsaydı bugün CHP büyük ihtimalle teskereye evet diyecekti ama bırakın bunu Türk askerine Lejyoner diyecek kadar alçaklaştılar. Siyasi magazin partisi oldular. Rüşvet, saraya şu gitti bu gitti kavgasından başka yaptıkları yok. Ukrayna uçağını İran düşürmüştür dediler Kılıçdaroğlu cevap verdi ne alakası var diye bir gün sonra İran biz yaptık dedi böyle başkanlık mı olur. Ak Parti’nin vekili İran açıklama yapmadan söyleseydi o adama neler yaparlardı. Devlet adamlığından uzak bir adamla birlikteyiz. Allah bu milletin başından Erdoğan’ı bu muhalefetin başından da Kılıçdaroğlu’nu eksik etmesin. Biz memnunuz bundan. Demirtaş’ın eserini tiyatroda Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Demirtaş’ın eşleri izledi. Terör’den dolayı yargılanan bir adamı PKK’ya terör örgütü diyemeyen bir insan için tiyatroya gidiyorlar Diyarbakır annelerini görmeyenlerin Demirtaşın tiyatrosunu izleyeni bu millet görecektir. Gizli HDP haline gelen bir parti oldu CHP. Bu tablodan milliyetçi, vatan sever solcular rahatsız. İYİ parti tabanı bundan rahatsız. Yapılan yanlış varsa o yanlıştan dönmek hepimizin görevi. İçimizden bazı arkadaşlar sadece koltuk kavgasından dolayı ayrıldılar. Yeni kurulan partiye bakın baş bakanlığı alınmış dedi o metnin altında 47 kişi imza atmış o imza atanların çoğu kendileri. Bu halk kendisi önünde oynanan bütün oyunları görüyor. Kepez kongresini yapıyoruz mesele eski olunca burada olmak yeniyken değil. Yeniyken herkes gelir ama eski olduğun halde buradaysan sen başkasın. Eski başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Teşkilatın hakkı vardır, maaş almadan üreten çalışan insanın hakkı vardır sen bunları satarsan onların bedduası bulur. Yanlış yapıyorsunuz aynaya bakın geri dönün. Düne kadar övgüler yaptın bir genel başkana bugün dönüp te hakaret etmek bir defa sizin saygınızı gösterir. Düne kadar gezi eylemleri yanlış diyordun, bugün geziyi savunuyor. Bu mu muhalefetlik. Halk bunları görmüyor mu? AK Parti’yi düşürmekten başka hesabı olmayan insanlara kukla olmayın. Erdoğan ne yaptı size bu ülkeyi büyütmekten başka. Sana koltuk vermemiş bu mu. Her şeye rağmen Cumhur ittifakımız büyümeye devam edecek.”
Turan konuşmasına önümüzdeki günlerde yüz belediye başkanın AK Partiye katılacağını belirterek şöyle devam etti; “AK Parti büyüyen bir parti hala Türkiye’nin açık ara lideri Erdoğan. Hala seçimler kadar oy olan partiyiz. Şuan 100’e yakın belediye başkanı AK Parti’de görev istiyor. Salı günü ilk 5’ini kabul ediyoruz. Farklı partilerden birisi bağımsız. AK Parti’ye katılacak göreceksiniz ne dediysek o olacak çünkü bu millet Türkiye’nin kaderinin AK parti kaderi ile bir olduğunu biliyor. Üç tane kendi hesabından başka hesabı olmayan adama bırakmayız bu partiyi. İmajımızı duruşumuzu bozan üç beş adama bu partiyi bırakmayacağız. 17 yıldan berri iktidar olmaya devam ediyoruz ama film daha yeni başlıyoruz.”

Seçimlere tek liste ile giren Cihat Gılafçı, yeniden başkanlığa seçildi. Kongreye, AK Parti Çanakkale Milletvekili Julide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.