çetin ticaret

EMITT'te, Tarihi Alan Başkanlığı'na 'En İyi Ekip Çalışması' Plaketi Verildi

İstanbul Büyükçekmece'de 30 Ocak ve 2 Şubat arasında 24'üncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT), 'Bigalı Kalesi ve Müze' temalı standıyla katılan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'na, 'En İyi Ekip Çalışması' plaketi verildi.

5940
EMITT'te, Tarihi Alan Başkanlığı'na 'En İyi Ekip Çalışması' Plaketi Verildi

İstanbul Büyükçekmece'de 30 Ocak ve 2 Şubat arasında 24'üncüsü düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT), 'Bigalı Kalesi ve Müze' temalı standıyla katılan Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'na, 'En İyi Ekip Çalışması' plaketi verildi.

?Dünyanın en büyük 3'üncü turizm fuarı olarak kabul edilen ve bu yıl 24'üncüsü düzenlenen EMITT, 30 Ocak- 2 Şubat tarihleri arasında İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde düzenlendi. 4 gün süren fuara Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, 'Bigalı Kalesi ve Müze' temalı standıyla katıldı. Alan Başkanlığı'na EMITT yönetimi tarafından 'En İyi Ekip Çalışması' plaketi verildi. 


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.