çetin ticaret

Sosyal Konutlar Çözüm Bekliyor

MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel’in ‘sosyal konutlar karmaşası’ başlığı ile yaptığı açıklamada, “Gerekli olan adımların tüm resmi kurumlar tarafından bir an önce atılıp acil olarak bu önemli konunun çözüme kavuşmasını beklemekteyiz” dedi.

21078
Sosyal Konutlar Çözüm Bekliyor

MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel’in ‘sosyal konutlar karmaşası’ başlığı ile yaptığı açıklamada, “Gerekli olan adımların tüm resmi kurumlar tarafından bir an önce atılıp acil olarak bu önemli konunun çözüme kavuşmasını beklemekteyiz” dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özel yaptığı açıklamada, “İl merkezimizde İsmetpaşa mahallesinde bulunan sosyal konutlar projesinin akıbeti herkes tarafından merak ve endişe içinde bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli bölge ilan edilen alanda oturan vatandaşlar şimdi ne olacak diye birbirlerine sormakta çünkü şuana kadar nasıl bir yol izleneceğinin belirsizliği sürüyor. Yıllardır Belediye tarafından yapılan toplantılar verilen sözler ve vaatlerin hiçbirisi yerine getirilmedi. Bu bölgede oturan vatandaşlarımız evimiz kentsel dönüşüm projesine alındı denilerek yıllardır  belirsizlik içinde beklemekteler. Yetkililerin bir çözüm yolu arayışı içinde olacağı yerde sessiz kalmaları tepkileri arttırmakta şehrimizin de içinde bulunduğu bölge deprem riski taşımakta ve uzmanlar tarafından sürekli uyarılarda bulunulmakta. hal böyleyken yıllardır sürekli yaptık yapıyoruz diyen Belediyenin şimdi bu iş bizi aşar demesi akla izan değildir. 

Gerekli olan adımların tüm resmi kurumlar tarafından bir an önce atılıp acil olarak bu önemli konunun çözüme kavuşmasını beklemekteyiz. Allah korusun olası bir felakette kaybedeceğimiz tek bir canın hesabını hiçbir kişi ve kurum ödeyemez” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.