çetin ticaret

Yardım TIR'ı Lapseki'den Yola Çıktı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Lapseki Belediyesi tarafından toplanan yardımlar depremzedelere gönderildi.

13599
Yardım TIR'ı Lapseki'den Yola Çıktı

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Lapseki Belediyesi tarafından toplanan yardımlar depremzedelere gönderildi.

Lapseki Belediyesi, Kızılay ve AFAD işbirliği ve koordinesinde ilçede düzenlenen Elazığ'a yardım kampanyasında toplanan malzemelerin bulunduğu TIR, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve gönüllü vatandaşlar tarafından uğurlandı.

AFAD yetkililerinin önerileri doğrultusunda en çok ihtiyaç duyulan battaniye, ısıtıcı ve kuru gıda konusunda yardım kampanyası başlatan Lapseki Belediyesi, vatandaşların yoğun ilgi göstermesiyle kısa sürede binlerce yardım malzemesi topladı.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada ''Bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Elazığ ve Malatya'da mağdur olan vatandaşlarımıza ihtiyaçlarını karşılayacakları malzemeler gönderiyoruz. İnşallah bu malzemeler vatandaşlarımıza ulaştırılarak ihtiyaçları giderilmiş olacak. Bu yardım kampanyasına katılarak desteğini esirgemeyen değerli Lapsekili’lere ve kampanya boyunca özveriyle çalışan personelimize çok teşekkür ediyorum.'' dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.