çetin ticaret

Başkan Akyıldırım, Yeniden Aday

Kongre süreci başlayan İYİ Parti’de halen başkanlık görevini yürüten İYİ Parti Yenice İlçe Başkanı Ali Galip Akyıldırım, 16 Şubatta yapılacak olan 2.Olağan Genel Kurulunda ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

22716
Başkan Akyıldırım, Yeniden Aday
VİDEO HABER

Kongre süreci başlayan İYİ Parti’de halen başkanlık görevini yürüten İYİ Parti Yenice İlçe Başkanı Ali Galip Akyıldırım, 16 Şubatta yapılacak olan 2.Olağan Genel Kurulunda ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

16 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan kongrede aday olduğunu basın açıklamasıyla duyuran Ali Galip Akyıldırım, konuşmasına mevcut Yönetim Kuruluna, Üyelerine, partililere ve basına teşekkür ederek başladı. 

Başkan Akyıldırım, yaptığı basın açıklamasında; “Siyaset hayatıma İYİ Parti’de başladım. İyi Partide siyasete başlamamla beraber bir Genel Seçimde, birde Yerel Seçimde aktif olarak çalıştım. Genel Seçimde partimin bir neferi olarak tüm arkadaşlarla köy köy, kasaba, kasaba, mahalle mahalle gece gündüz çalıştık. Yerel seçimde de İlçe Başbakanı olarak gecemizi gündüzümüze katarak arkadaşlarımla beraber olağanüstü bir çabayla çalıştık. Bundan sonra da azim ve inançla mücadeleme devam edeceğim. Çünkü ülkemizin içinden bulunduğu bu zor günlerden ancak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde ki İYİ parti ile çıkılacağına inanıyorum. Bize düşen görevde partimizin ilkeleri doğrultusunda çalışmaktır.

Değerli dava arkadaşlarım ve basın mensupları; Neden aday olduğumu açıklamadan önce Ali Galip Akyıldırım’ın kim olduğunu sizlere arz etmek istiyorum.

Ali Galip Akyıldırım 1959 yılında Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde doğdu. İlk, orta, lise ve yükseköğrenimini Kars’ta yaptı.

1979 yılında Gümüşhane ilinin Kelkit İlçesinde öğretmenlik görevine başladı.

1981-1985 Yılları arasında Diyarbakır ili Kulp ilçesinde dört yıl sınıf öğretmeni olarak görev yaptı.

1985 yılında Çanakkale’mizin Yenice İlçesinin Gündoğdu Köyüne atandı. Gündoğdu İlköğretim okulunda 26 yıl fiilen öğretmenlik ve okul müdürlüğü görevinde bulundu.

2010 yılında Nevruz İlköğretim Okuluna Müdür olarak atandı ve 4 yıl burada görev yaptı.

2014 yılında Yenice Öğretmenevi Müdürlüğüne atandı. Burada bir yıl görev yaptı. AKP’li sözde bir sendikanın ve yandaşlarının siyasi baskıları nedeniyle yapılan baskılara eyvallah demeden 2015’te emekli oldu.

2017 Yılında İYİ Partinin kurulmasıyla İYİ Partiden siyasete girdi.

2018’de İlçe Başkanımızın Belediye Başkan adayı olması nedeniyle Yönetim Kurulunca İYİ Parti Yenice İlçe Başkanlığına seçildi.

İyi Partinin 2 yılında 2 seçim yaşadı. Bir Genel Seçim, bir yerel seçim. Genel seçimde partinin bir neferiydi, Yerel seçimde ilçe başkanıydı. Ali Galip Akyıldırım halen İyi Parti İlçe başkanlığıyla beraber Görsel ve yazılı basında köşe yazarlığına, gazeteciliğine ve eğitim danışmanlığına devam ederek siyasette olduğu gibi medyada da halkın sesi olmayı sürdürmektedir.  

25 yaşında geldiği Yenice ‘de 35 yılını eğitime hizmet vererek ve köy çocuklarının ufkunu açarak görevini başarıyla yaptığına inanmaktadır. Şimdi de siyasette daha müreffeh bir Türkiye için İYİ Partinin iktidar yürüyüşünde hizmetine devam etmektedir.

Kısacası Ali Hocayı tanımayanlar için diyorum ki; Yenice'de ve köylerimizde siz sorun onlar anlatsınlar. Kısacası Ali hoca Yenice’ye adanmış bir ömrün hikâyesidir dersem abartmamış olurum. Ali Galip Akyıldırım evli olup bir erkek çocuk babasıdır.

Değerli dava arkadaşlarım ve basın mensupları;

Şimdi sizlere İYİ Parti Yenice İlçe Başkanlığına yeniden neden aday olduğumu açıklamak istiyorum.

Yeniceliler artık siyasette yeni söylemler ve yeni girişimler görmek istedikleri için, 

Yeniceliler artık bundan 25-30 yıl öncenin yerel siyasi anlayışıyla parti yöneticisi görmek istemediği için,

Yeniceliler artık siyaset üretebilecek, kişisel beklentisi olmayan yöneticiler görmek istediği için,

Yeniceliler artık kimsenin ötekileştirmesini istemediği için,

Yeniceliler artık siyasetin kendisini yetiştirmiş kişiler tarafından yapılmasını istediği için,

Yeniceliler artık siyasetçilerin üretken olmalarını istediği için,

Yeniceliler artık herkesi anlayacak ve kucaklayacak siyasetçiler istediği için,

Yeniceliler artık emeklerine sahip çıkılmasını istediği için,

Yeniceliler artık arkadan iş çeviren ve kavgadan çıkar bekleyen, Yenice’yi değil kendi kişisel çıkarlarını düşünen siyasetçi istemediği için arkadaşlarımızın ortak görüşüyle aday oldum.

Eğer yeniden ilçe başkanlığına seçilirsem; Genel Başkanımın dediği gibi “medeniyetin yolundaki taşları ancak cesurlar döşer” ilkesiyle cesaretle, öz güvenle ve dava arkadaşlarımın desteğiyle halkımızın yanında olmaya devam edeceğim.

Köylerden, Yeniceden, nereden olursa olsun hemşerilerimin yükselen sesi ve çözüm ortağı olacağım.

Nerde sorun varsa orada olacağım.

Yerelde muhalefetin sesi olacağım.

İlçemizde iş ve işlemlerin adaletle yapılıp yapılmadığının bekçisi olacağım.

Çünkü Yenice’nin ve köylerinin keyfiyetle yönetilemeyecek kadar değerli olduğunu ve muhalefet olarak üzerimize düşen neyse bunu da cesaretle yapacağıma inanıyorum. Bana duyulan güvene layık olduğuma ve olacağıma inanmaktayım.

Allah utandırmasın diyor tüm dava arkadaşlarıma, sevgili Yenicelilere, üyelerimize ve gönlü bizimle beraber olan tüm arkadaşlarımıza ve değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.” diyerek adaylık açıklamasını yaptı.



Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.