çetin ticaret

Başkan Erdoğan'dan Regaip Kandili Ziyaretleri

Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara ve esnafa kandil simidi dağıttı.

16155
Başkan Erdoğan'dan Regaip Kandili Ziyaretleri

Çanakkale'nin Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara ve esnafa kandil simidi dağıttı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, hemşehrilerinin ve ziyaret ettiği esnafın Regaip Kandili’ni kutlayarak, kandil simidi ikram etti. Kandil dolayısıyla Çarşı Cami, Alişdede Cami, Hamdi Bey Meydanı ve Belediye Meydanı’nda vatandaşlara lokma dağıtıldı.

Başkan Erdoğan, Biga Belediye Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek lokma ikramında bulundu. Hemşehrilerinin Regaip Kandili’ni ve üç aylarını kutlayarak sohbet eden Başkan Erdoğan, daha sonra esnaf ve Biga Devlet Hastanesi ile özel bir hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Ardından Pakt Plus AVM, Kapalı Çarşı, Biga Ticaret Merkezi esnafları ile çarşı esnafını gezen Başkan Erdoğan, kandil simidi ikram ederek, esnafın kandilini kutladı.

Başkan Erdoğan, “Bugün Regaip Kandili’ni idrak ediyoruz. Bu vesileyle Belediye olarak ayrı noktalarda vatandaşlarımıza lokma ikramımız oldu. Esnafımız ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek kandil simidi dağıttık. Hastanelerimizde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik hem de kandillerini kutladık. Rabbim bugün yapacağımız ibadet ve hayırları kabul etsin. Tüm İslam aleminin Regaip Kandili mübarek olsun. Üç ayların müjdecisi bu güzel gecenin şehrimize, ülkemize ve insanlığa hayırlara vesile olması diliyorum” dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.