çetin ticaret

Çanakkale'de Şehitler İçin Bayrak Yürüyüşü

Çanakkale'de, Suriye'nin İdlib kentinde rejimin hava saldırısında şehit olan askerleri anmak ve Mehmetçik'e destek olmak için bir araya gelen yüzlerce kişi, ellerinde bayraklarla yürüyüş düzenlendi.

8811
Çanakkale'de Şehitler İçin Bayrak Yürüyüşü

Çanakkale'de, Suriye'nin İdlib kentinde rejimin hava saldırısında şehit olan askerleri anmak ve Mehmetçik'e destek olmak için bir araya gelen yüzlerce kişi, ellerinde bayraklarla yürüyüş düzenlendi.

Yüzlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Suriye'nin İdlib kentinde rejimin saldırısı sonucu şehit olan askerler için dua edilmesiyle devam etti. Daha sonra açılan dev Türk bayrağının arkasında kortej oluşturan kalabalık, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Her Türk asker doğar', 'Ne mutlu Türküm diyene', 'Katil Esad hesap verecek' sloganlarıyla yürüyüş gerçekleştirip, Çanakkale sokaklarını inletti. 

Program kortejin tekrar Cumhuriyet Meydanı'na gelmesiyle son buldu. 


Çanakkale'de Şehitler İçin Bayrak Yürüyüşü
Çanakkale'de Şehitler İçin Bayrak Yürüyüşü
2464

Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.