çetin ticaret

Çan Belediyesi Ekipleri, Ulaşım Araçlarını Dezenfekte Ediyor

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Belediye ekipleri, Otobüs Terminali'ndeki tüm ulaşım araçlarını koronavirüs tehdidine karşı dezenfekte etmeye başladı.

15120
Çan Belediyesi Ekipleri, Ulaşım Araçlarını Dezenfekte Ediyor

Çanakkale'nin Çan ilçesinde Belediye ekipleri, Otobüs Terminali'ndeki tüm ulaşım araçlarını koronavirüs tehdidine karşı dezenfekte etmeye başladı.

Çin'de ortaya çıkan, Türkiye'de de bir kişide tespit edilen koronavirüs ve diğer salgınlara karşı önlem almak için Çan Belediyesi de harekete geçti. Çan Belediyesi Otobüs Terminali'nde ekipler koronavirüse karşı önlem olarak dezenfeksiyon çalışması başlattı. İki gün boyunca koronavirüs, viral enfeksiyon ve salgın hastalıklara karşı özel kıyafet giyen ekiplerle, tüm ulaşım araçları dezenfekte edilecek.

'HALKIMIZIN SAĞLIĞINI ÖNEMSİYORUZ'

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, "Gerek hemşehrilerimizin gerekse de misafirlerimizin güvenli ve sağlıklı bir yolculuğa ulaşması adına Çan Belediyesi olarak, Çan Belediyesi Otobüs Terminal'inde görev yapan tüm ulaşım araçlarını ücretsiz olarak ilaçlıyoruz. İki gün sürecek ilaçlama ve dezenfekte işlemleri ile halkımızın sağlığını önemsiyor, oluşabilecek sorunlara karşı önceden müdahale ediyoruz" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.