çetin ticaret

"Çanakkale Valisi'ne Büyük Görev Düşüyor"

Memur Sen Çanakkale il Başkanı Suat özen, koronavirüs salgını ve alınan tedbirlere ilişkin yaptığı açıklamada 'Şu anki hali ile ilimizde mücadele konusunda zaafiyet yaşanacağını düşünmekte ve görmekteyiz' dedi.

18567

Memur Sen Çanakkale il Başkanı Suat özen, koronavirüs salgını ve alınan tedbirlere ilişkin yaptığı açıklamada "Şu anki hali ile ilimizde mücadele konusunda zaafiyet yaşanacağını düşünmekte ve görmekteyiz" dedi.

Memur Sen il Başkanı Özen yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer verdi; "Maalesef tüm dünya insanlığı ve Türk milleti olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Gözle görünmeyen düşman ile mücadele ediliyor. Cumhurbaşkanımız başkanlığında bakanlarımız müthiş bir mücadele sergiliyor. Bu virüs illeti ile mücadele edecek sağlık çalışanlarımız için daha donanımlı ve önleyici tedbirleri alınmak, vatandaşımızın da daha bilinçli hareket etmesi için ilimizde başta sayın valimiz olmak üzere daha radikal kararlar almak zorundadır. Yerel basında da gündeme getirilen ilimizde eski askeri hastane, eski fakülte hastane, eski SSK hastanesi ve eski merkez devlet hastanemiz mevcut, lakin bunların hazırlanması tekrar hizmete sokulması zaman kaybına yol açabilir. Üniversite hastanemiz ve Mehmet Akif Ersoy Hastanemiz tüm birimleri ile aktif durumdadır. Bu iki hastane de servis içlerinde karantina uygulaması hem çalışan hem de vatandaş açısından daha çok tehlikeli hal alacaktır. Bu hastanelerden biri ivedi olarak karantina hastanesine dönüştürülmelidir. Kamu oyuna da duyuru yapılarak yüksek ateş şikayeti olan hastalar bu karantina hastanesine yönlendirilmelidir. Bu konuda sayın valimize büyük görev düşmektedir, mevzuat çerçevesinde zaman kaybetmeden gerekli çalışma yapılarak ivedi karar verilmelidir. Şu anki hali ile ilimizde mücadele konusunda zaafiyet yaşanacağını düşünmekte ve görmekteyiz.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.