çetin ticaret

Çanakkale'ye 9 Yeni Tabip

Çanakkale’ye 91. dönem kura çekimiyle 5 tabip ve 4 uzman tabip ataması yapıldı.

28035
Çanakkale'ye 9 Yeni Tabip

Çanakkale’ye 91. dönem kura çekimiyle 5 tabip ve 4 uzman tabip ataması yapıldı. Atanan doktorların 8 ilçe devlet hastanesinde hizmet vereceğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Çanakkale’li hemşehrilerimizin beklediği, sağlık hizmeti ihtiyaçlarının giderileceği alanlarda doktorlarımızın ataması yapıldı. Şehrimize hayırlı olsun” dedi. 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Ülkemizin mücadele verdiği salgın hastalık karşısında Çanakkale’mizin daha iyi hizmet alması için devlet hastanelerimizin kadro ihtiyaçlarına göre atamalar yapıldı. Bayramiç, Ezine, Yenice, Gelibolu, Gökçeada, Eceabat, Çan, Biga devlet hastanelerimizin, 5 tabip, Aile Hekimi, Anestezi ve Reanimasyon, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları gibi branşlarda uzman tabip ihtiyaçları giderildi. Özellikle Gökçeada’mızda uzun zamandır beklenen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları doktorunun göreve başlaması bizler için sevindirici. Atamaların şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Hastanelerimizin ihtiyaç duyduğu branşlarda atamalar devam edecek” şeklinde ifade etti. 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2048 - 31.03.2020 11:47:07
Hastanelerde çok eksik var. Dokuz doktor çok az. Yetersiz kalıyor. Sayın turan hastane yapmak çok kolay. Önemli olan içinin malzeme, ekipman ve personel ile donatılması. Ezine devlet hastanesini gördüm içim acıdı. Kocaman bina ama çok oda boş. Ayvacık ta doktor cok az. Lütfen bir uğrayıp gezin. Ama habersiz gidin.