çetin ticaret

Çanakkale Boğaz Hattındaki Seferler Durdu

Çanakkale'de poyraz fırtınasının akşam saatlerinden itibaren şiddetini artırması üzerine, iptal edilen feribot seferlerine yenileri eklendi.

5616
Çanakkale Boğaz Hattındaki Seferler Durdu

Çanakkale'de poyraz fırtınasının akşam saatlerinden itibaren şiddetini artırması üzerine, iptal edilen feribot seferlerine yenileri eklendi. Gestaş firmasıdan yapılan açıklamada, Çanakkale'den Eceabat'a saat 01.00, 03.00 ve 05.00, Eceabat'tan Çanakkale'ye ise, saat 02.00, 04.00 ve 06.00'daki feribot seferleri iptal edildi. Gelibolu-Lapseki hattındaki seferler ise, saat 23.30 itibariyle geçici olarak durduruldu. 

Gestaş daha önce de, Kuzey Ege Denizi'ndeki Gökçeada ve Bozcaada ilçeleri ile Güney Marmara'daki Erdek-Balıklı- Avşa-Ekinlik-Marmara hattında yarın yapılacak tüm seferlerin iptal edildiğini açıklamıştı. 


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.