çetin ticaret

Apartman Bahçesinde 23 Nisan'ı Kutladılar

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde Demir ailesi, apartmanlarının önünü bayraklar, balonlar ve pankartlarla süsleyip, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

6399
Apartman Bahçesinde 23 Nisan'ı Kutladılar

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde Demir ailesi, apartmanlarının önünü bayraklar, balonlar ve pankartlarla süsleyip, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Ayvacık'ın Küçükkuyu Beldesi Gökçetepe Mahallesi Avşar Sokak’ta bulunan Demir Apartmanı sakinleri, apartmanın bahçesinde aile arasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı şiirler okuyarak, şarkılar söyleyerek kutladı. Çocuklar, bahçedeki kutlamaya maske takarak katıldı. Apartman sakinleri adına konuşan Songül Demir, “Çocukların evde sıkıldığını fark ettim. Bu güzel günü kutlamadan olmaz deyip çocukların bugünü unutmamaları için böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.