çetin ticaret

“İYİ’lerin Türk Milletine Karşı Çok Büyük Sorumlulukları Bulunmaktadır”

İYİ Parti Yenice İlçe Başkanı Ali Galip Akyıldırım, 'Biz İYİ’lerin Türk Milletine karşı çok büyük sorumlulukları bulunmaktadır' dedi.

21465
“İYİ’lerin Türk Milletine Karşı Çok Büyük Sorumlulukları Bulunmaktadır”

İYİ Parti Yenice İlçe Başkanı Ali Galip Akyıldırım, "Biz İYİ’lerin Türk Milletine karşı çok büyük sorumlulukları bulunduğunu belirterek, Genel Başkanımız Meral Akşener ve cesurlarla birlikte çıktığımız bu kutlu yolculukta, her geçen gün daha da güçlenerek çalışmalıyız" dedi.

İYİ Parti Yenice İlçe Başkanı Ali Galip Akyıldırım, yaptığı açıklamada; "Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve cesurlarla birlikte çıktığımız bu kutlu yolculukta, her geçen gün daha da güçlenerek cennet vatan Türkiye’miz için çalışmaya devam edeceğimizi belirterek başlamak istiyorum. 

Bu kutlu yolculukta önümüze çıkarılan engeller ve zorluklar bizleri yıldıramadı, yıldıramayacak. Çünkü bizler cesurlar harekâtının neferleriyiz. Sayın Genel Başkanımız; “İYİ Parti cesurlar hareketidir” diyerek bu zorlu süreci bu kutsal davayı başlatmıştı. Bize düşende çıktığımız yolun engellerini ve üzerimizde ki baskıları aşarak mücadelemize devam etmektir.

Bu kornavirüslü günlerde eve kapanmamızdan dolayı sessimizi de kapatacağız anlamı çıkarılmamalıdır. Sokağa çıkmak zorunda değiliz. Evde kalıp sosyal mesafemizi koruyarak bu süreci milletimizle birlikte inşallah atlatacağız. Ama İYİ’lerin sesini de sürekli olarak el birliğiyle duyurmalıyız. Bunu da sosyal medyayı en etkili şekilde yaparak başaracağız. Ülkemiz için partimiz adına yapılan her türlü açıklamaları ve Genel Başkanımızın açıklamalarını iyi tahlil edip sosyal medya aracılığıyla herkese, her kesime duyurmalıyız. Sessizlik her şeyi kabullenmektir. Muhalefet olarak üzerimize düşen ne varsa hep beraber yapmalıyız.

Biz İYİ’lerin Türk Milletine karşı çok büyük sorumlulukları bulunmaktadır. Genel Başkanımız nezdinde partimizin ülkemiz için geliştirdiği politikaları mutlaka milletimizle paylaşmalıyız. Bunun da yolu ülkemiz gündemini ve partimizin çalışmalarını takip etmekten geçmektedir. Vatandaşlarımız AKP’nin politikalarından ve ülkemizi getirdiği bu son noktadan memnun değildir. İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde özellikle ekonomideki durgunluk ve çözümsüzlük ileri derecede rahatsızlık yaratmaktadır. İktidar çözüm üretme yerine muhalefet partilerinin belediyeleriyle ve başkanlarıyla uğraşmakta, vatandaşa uzanacak yardım elini engellemektedir. 

Ülkemizin ve vatandaşlarımızın bunca sorunu varken iktidarın muhalefete muhalefet etmesini kimse anlayamamaktadır. Biz bu anlayıştan şunu çıkarmalıyız, demek ki bizler muhalefet olarak doğru politikalar üretmekteyiz, iktidara yürüyoruz, bundan dolayı da iktidar bizlere muhalefet yapmaktadır. Bundan dolayı da gücümüzün farkına varın derim.  Her gün biraz daha iktidara yaklaşmaktayız. Genel Başkanımızın ürettiği akılcı politikalar meyvelerini vermeye başlamıştır. Bu kriz döneminde önerdiği çözüm önerileri iktidar tarafından kendi politikaları gibi uygulanmaktadır. Bu bizim için memnuniyet vericidir.

Vatandaşlarımızın partimize olan teveccühü bize göstermektedir ki sorumluluğumuz büyük, vazifemiz ise kutsaldır. Kısacası AKP iktidarı ile memleket her alanda, ekonomide, eğitimde, sağlıkta, hukuk ve adaletin tesisinde, temel hak ve özgürlüklerde ciddi sorunlar yaşamakta ve her gecen gün insanlarımızı bira daha mutsuz etmektedirler.
 
İşte biz İYİ Parti Yenice Teşkilatı olarak diyoruz ki; Korkma Türkiye’m! İçinde bulunduğumuz bu olumsuzluklardan İYİ’lerin mücadelesiyle çıkacağız. Biz devletimizin güçlü olduğuna inanıyoruz. Eğer insanlarımız umutsuz ise, devlet nerede soruyorsa bu iktidarın kendi beceriksizliğidir.

Ben İYİ Parti Yenice Teşkilatının ilçe başkanı olarak;  iktidara geldiğimizde AKP tarafından altüst edilen devlet mekanizmasını yerli yerine oturtulup bozulmuş tüm sistemi olması gereken seviyeye getireceğimize inanmaktayım. Bizim iktidarımızda güçlü parlamenter sisteme geçilecek Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının omuz omuza inşa ettiği TBMM’si hak ettiği güce yeniden kavuşturulacak ve halkın iradesi orada yeniden tecelli edecektir. 1920’de saraydan alınan yetkiler yeniden milletin meclisine verilecektir.

Ekonomideki ciddi sorunlar zengin ile fakir arasında ki gelir makasını neredeyse kısılmayacak derecede büyütmüştür. Zengin daha zengin olurken fakir fakirliğini iliklerine kadar hissetmektedir. AKP iktidarı döneminde parası olan sağlık hizmetini de, eğitim hizmetini de istediği gibi satın alabilmekte fakir vatandaş hasbel kader yaşamaya çalışmakta okula gönderdiği çocuğunun cebine bir lira harçlık dahi koyamamaktadır. Vatandaşlarımız her gün yandaş televizyon kanallarında boş kaşıkla beslenmektedir. Gündemi değiştirmek için yandaş kalemşorlar Atatürk’e hakaretler etmekte, cumhuriyetimize alçakça saldırmaktadırlar. Nereden tutsan tutarsızlık, nereden tutsan ahmakça politikalarla milletin her günü kahır ile geçmektedir.

“Taşıma su ile değirmen dönmez” demiş atalarımız. Ama iktidar taşıma su ile değirmeni döndürmeye çalışmaktadır. Yani bağışlarla fakir halkı susturmaya çalışmaktadır. Bu nereye kadar sürebilir. İnsanlara iş vermedikten sonra hazır yardımlarla bu değirmen dönmez. İşsizlik çığ gibi milletin üzerine düşmüştür. Bu çığın altında milyonlarca üniversite mezunu ve işine son verilmiş vatandaşlarımız çırpınmaktadır. Kısmen bahsettiğim ve her geçen gün daha da geliştirilerek devam edecek olan parti politikalarımız sizlerle daha güçlü hale gelecek, ayaklarımız yere daha sağlam basacaktır. Bize düşen bu sessiz ortamda sesimiz duyurarak İYİ’lik harekâtının hep görünür olmasını sağlamaktır.
 
Biz iktidara bu sorunları çözmek için geliyoruz. Bu ülkenin ve devletin imkânlarıyla çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur. Biz vatandaşımıza, kendimize ve programlarımıza inanıyoruz. İnşallah İYİ’lerin iktidarında her vatandaşımızın yüzü gülecek. Vatandaşlarımızın yüzünün gülmesi için tüm İYİ’lerin vatandaşlarımıza ulaşmaları gerekmektedir. Cesurlar hareketinin her üyesi cesaretini göstermeli ve sosyal medya aracılığıyla sesimizi vatandaşlarımıza duyurmalıdır. Kesinlikle şuna inanıyoruz ki zafer İYİ’liğe inan herkesin olacaktır. Bu vesileyle Yüce Türk Milletinin, İslam âleminin, değerli Yeniceli hemşerilerimin ve değerli basın mensubu arkadaşlarımın Ramazanı Şerifini tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.