çetin ticaret

Gökyüzündeki Görüntü Şaşkınlık Yarattı

Gökyüzündeki uydu treni olduğu iddia edilen parlak cisimler Çanakkale'den görüntülendi.

18729
Gökyüzündeki Görüntü Şaşkınlık Yarattı

Gökyüzündeki uydu treni olduğu iddia edilen parlak cisimler Çanakkale'den görüntülendi.

Son günlerde gökyüzünde peş peşe dizilmiş 15-20 tane yıldızın simetrik olarak ilerlediğini görenler şaşkına döndü. Bu manzaraya şahit olup UFO gördüğünü iddia edenlerde oldu. Türkiye'nin dört bir yanından da sosyal medyaya son günlerde bu manzaralar yansıdı. Çok sayıda kişi o anlara ait video ve görüntüler paylaşırken, izleyenler hayrete düştü.

Gökyüzündeki uydu treni olduğu iddia edilen o anlar bu akşam Çanakkale'nin Çan ilçesinde görüntülendi. Çan ilçesine bağlı Terzialan beldesi Çakmakçayır Mahallesi Muhtarı Turhan Çetin, saat 21: 55 sıralarında paylaştığı o fotoğrafa; "Uydu Treni Starlink Çan semalarında muhteşem manzara” yorumunu yaptı. Muhtar Çetin'in paylaşımının altına yorum yapanlar olurken, aynı manzarayı görüntüleyen başkaları da uydu treni olduğu iddia edilen, peş peşe sıralanmış parlak cisimlerin fotoğraflarını yorumlara aktardı.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.