çetin ticaret

Gelibolu Polisinden Evde Kalan Çocuklara Hediye

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkması yasak olan çocukları evlerinde ziyaret edip, çeşitli hediyeler verdi.

7713
Gelibolu Polisinden Evde Kalan Çocuklara Hediye

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkması yasak olan çocukları evlerinde ziyaret edip, çeşitli hediyeler verdi.

Her yıl Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası, bu sene de ‘Evdeyim ama trafik kuralları aklımda' ve 'Trafikte her yıl daha iyiye' sloganıyla kutlanıyor. Bu kapsamda, Gelibolu Bölge Trafik ekiplerince koronavirüs salgını dolayısıyla evlerinden çıkamayan çocuklar ziyaret edildi. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde çocuklara düdük, şapka ve kitap hediye edilirken, hafta hakkında da bilgiler verildi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.