çetin ticaret

MHP, Şehit Annelerini Unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale teşkilatı anneler günü nedeniyle şehit ailelerini ziyaret etti.

23661
MHP, Şehit Annelerini Unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale teşkilatı anneler günü nedeniyle şehit ailelerini ziyaret etti.

Ziyarete, MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Merkez İlçe başkanı Mehmet Özel, Kepez Belde Başkanı Harun Dinçer, Çanakkale Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakan İmamoğlu ve İl Başkan Yardımcısı Aliye Ertopçu Şehitlerimizin Annelerini ziyaret ederek bu özel günlerini kutlayıp hayır dualarını aldı. 

Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Yıldırım, ”Şehit anneleri ve aileleri bizler için önemli bir yere sahip. Amacımız anneler gününde onları yalnız bırakmamak, sorunlarını dinlemek, yanlarında olmak. Bu kapsamda, anneler gününde şehit ailelerimizin evlerine konuk olduk” dedi. Anneler gününde şehit ailelerinin yanında olmaktan mutluluk duyduklarını da belirten Yıldırım, şehit annesi ve ailelerinin başlarının tacı olduğunu ifade etti.

Zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Şehit anneleri memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette önlemlerin alınması ve sosyal mesafenin korunması da dikkat çekti.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.