çetin ticaret

Bozcaada'ya Feribot Seferleri, 7 Güne Çıkarıldı

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ilçesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında haftada 1 güne kadar düşürülen feribot seferleri, yoğun talep nedeniyle yarından itibaren her gün yapılacak.

6147
Bozcaada'ya Feribot Seferleri, 7 Güne Çıkarıldı

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ilçesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında haftada 1 güne kadar düşürülen feribot seferleri, yoğun talep nedeniyle yarından itibaren her gün yapılacak. 

Bozcaada Kaymakamlığı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun 6 Mayıs tarihli kararıyla Bozcaada-Geyikli hattı seferleri için gün sınırlaması kaldırıldı. 8 Haziran Pazartesi günü itibarıyla Bozcaada'ya seferler, haftanın 7 günü yapılmaya başlanacak. Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki deniz ulaşımını sağlayan Gestaş firmasından yapılan açıklamaya göre seferler, Bozcaada'dan 07.15, 10.00, 14.00 ve 18.00 saatlerinde, Geyikli'den ise saat 08.00, 11.00, 15.00 ve 19.00 saatlerinde yapılacak.

Bozcaada-Geyikli hattındaki feribot seferleri, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında 15 Nisan'da haftada 1 güne düşürülmüştü. Normalleşme kapsamında 1 Haziran'dan itibaren Bozcaada-Geyikli feribot seferleri pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftada 3 güne çıkarılmıştı. Yeni karar ile haftanın 7 günü, günde 4 kez sefer yapılacak.

Bozcaada'daki kafe ve restoranlarda  da 1 Haziran'dan itibaren hizmet verilmeye başlanmıştı. Adadaki konaklama tesislerinin kapıları ise 15 Haziran'da müşterilere açılacak. 


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.