çetin ticaret

Üç İlçede Uyuşturucu Operasyonu

Çanakkale İl Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Biga, Gelibolu ve Yenice ilçelerinde uyuşturucu madde operasyonu düzenlendi. 

8712
Üç İlçede Uyuşturucu Operasyonu

Çanakkale İl Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Biga, Gelibolu ve Yenice ilçelerinde uyuşturucu madde operasyonu düzenlendi. 

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan istihbarat çalışmalarında M.Y., A.A. ve M.Ş.’nin Biga’ya araç ile uyuşturucu madde getireceğini tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, aracı Güvemalan yol kontrol noktasında durdurdu. Araçta yapılan aramada 20 gram metamfetamin ve 25 ecstasy hap ele geçirildi. Araçtaki 3 şüpheli gözaltına alındı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbarat çalışmasıyla Yenice ilçesinde Ö.Ö. ve E.A.'nın evlerinin bahçesinde kenevir ektiği bilgisine ulaştı. Ekipler, adreslere yaptığı baskınlarda 30 kök kenevir bitkisi ile 96 gram kenevir tohumu ele geçirdi. Ö.Ö. ve E.A. gözaltına alındı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gelibolu ilçesine bağlı Kavaklıtepe köyü Karaağaçlar mevkisindeki ayçiçeği tarlalarında Hint keneviri yetiştirildiğini tespit etti. Operasyon düzenleyen jandarma E.K. ve H.Y. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilere ait ev ve ayçiçeği tarlalarında, 259 kök Hint keneviri ele geçirildi. E.K. ve H.Y., ifadelerinin alınmasına ardından serbest bırakıldı.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.