çetin ticaret

Kaçak Kazıda Yakalanan 4 Kişi, Serbest Bırakıldı

Bayramiç ilçesi Kurşunlu köyü Aktaş mevkisinde izinsiz kazı yapan, İmam M.G., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Çevre eylemlerine katılan B.B.Ö., kepçe operatörü M.Ö. ve M.Ö.Ö. ise çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

8604
Kaçak Kazıda Yakalanan 4 Kişi, Serbest Bırakıldı

Bayramiç ilçesi Kurşunlu köyü Aktaş mevkisinde izinsiz kazı yapan, aralarında bir cami imamı ile Kaz Dağları'ndaki çevre eylemlerine uzun süredir destek veren bir kişinin de bulunduğu 4 şüpheli, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

İmam M.G., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Çevre eylemlerine katılan B.B.Ö., kepçe operatörü M.Ö. ve M.Ö.Ö. ise çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.   


Çevre Eylemcisi ve İmam Kaçak Kazı Yaparken Yakalandı
Çevre Eylemcisi ve İmam Kaçak Kazı Yaparken Yakalandı
2479

Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.